Over ons

aaOfficieel heten wij L&J Molenaar voegwerken VOF, en zijn sinds 1999 werkzaam als gespecialiseerd voegbedrijf, zowel in de nieuwbouw als in de gevelrenovatie voor aannemers, gemeenten en ook voor particulieren. Daar onze opdrachten uiteenlopend zijn werken wij (naast ons eigen personeel) samen met diverse collega bedrijven uit dezelfde sector.

Deze website is bedoeld om u een juiste indruk te geven van onze werkzaamheden, werkwijze en kwaliteiten. Er wordt veel zorg gedragen om deze informatie zo recent mogelijk te houden en er zullen dan ook regelmatig updates en dergelijk plaatsvinden. Mocht u desondanks nog vragen hebben, kunt u deze uiteraard stellen doormiddel van de knop contact.

Flexibiliteit, kwaliteit en vakmanschap zijn trefwoorden die wij gedreven naleven. Voegwerk is nu eenmaal essentieel voor het behoud van de buitenkant van een huis of gebouw. Een goede kwaliteit voegwerk verhoogd bovendien de aantrekkelijkheid en waarde van uw huis of gebouw zodat u er optimaal van kunt genieten.

Onze garantie voorwaarden zijn: Nieuwbouw volgens bouwbesluit 7 jaar, renovatie volgens onze handelsvoorwaarden 10 jaar.

Onze werkervaring is ook samen meer dan 60 jaar. Tevens zijn wij ook VCA gecertificeerd en aangesloten bij het hoofdbedrijfschap ambachten. http://www.hba.nl/


Stel hier uw vraag!

  Stel hier uw vraag

  Uw naam

  Adres + huisnummer

  Plaats

  Uw telefoonnummer

  Uw e-mail

  Onderwerp

  Uw bericht

  Heeft u vragen of wilt u graag een offerte?