Werkwijze

Persoonlijk contact

Wij bezoeken de klant om de woning of het gebouw te bezichtigen en geven advies. Vervolgens bespreken wij de werkzaamheden, waarna wij vrijblijvende offerte opstellen. Na het startsein gaan wij over tot uitvoering van de werkzaamheden. Nieuwbouwwerken worden gedaan in opdrachten van aannemers of gemeentes. Tijdens offerte aanvragen word er doormiddel van tekeningen en een bestek een concurrerende prijs gemaakt of doormiddel van telefonisch contact met regelmatige klanten.

VRAAG VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE AAN!

Werkwijze: Voegen
Jaar in, jaar uit staan de buitenmuren bloot aan weersinvloeden. Zon, wind, regen, vorst en hitte wisselen elkaar af en beschadigen uw gevel.

Door deze invloeden op uw gevel, ontstaan er spanningen. Deze spanningen leiden tot scheurvorming en aantasting van de voeg. Hierdoor kan er water diep in de ondergrond doordringen en kan er met vorst schade ontstaan. Als dit vocht bevriest, gaat het uitzetten en springen voegen en stenen stuk.

U kunt dit voorkomen door goed voor uw gevel te laten zorgen. Door een opknapbeurt en impregnatie ziet uw gevel er mooier uit, gaat hij langer mee en is uw woning beter geïsoleerd.

Dat het verkrijgen van duurzaam voegwerk niet vanzelf gaat blijkt uit de voorwaarden die er aan verbonden zijn zoals: Goede voorbereiding van de ondergrond, uitkrabben van het metselwerk, schoonmaken van de voegen, vochtgehalte van de stenen, samenstelling van de voegspecie, uitgebalanceerd zandpakket en de juiste opbouw van de mortel.

Werkwijze: Renovatie

Wij hakken de gevels mechanisch uit. Vervolgens wordt onder hoge druk de gevel uitgespoten en eventueel gezandstraald indien nodig. Daarna word de voeg vakkundig aangebracht. Vervolgens wordt de werklocatie bezemschoon opgeleverd.

Molenaarvoegwerken verzorgt eigenlijk alles, zolang het maar met uw gevel te maken heeft. Door onze jarenlange ervaring hebben we een uitgebreid netwerk opgebouwd, waardoor we nauw samenwerken met gespecialiseerde bedrijven. Betonrenovatie, schilderwerk, stucwerk, onderhoud van kozijnen, zijn allemaal werkzaamheden die we voor u kunnen verzorgen. U heeft hierdoor één aanspreekpunt tijdens de uitvoering, wat het communiceren voor u een stuk eenvoudiger maakt., Uithakken van oud voegwerk speciale m2 prijs na opname gevel in regio in de maanden maart april, tevens totale pakketten voor compleet renovatie zoals uithakken, reinigen – zandstralen of onder hogedruk , platvol voegen of een snijvoeg, impregneren tegen vuil en vochtdoorslag inclusief garantie certificaat ! Bel voor een prijsopgave of mail ons direct en komen wij graag langs voor advies en een offerte gemaakt naar uw wensen. Waardeverhoging en snel verkoop van de woning van uw kostbare bezit.

Werkwijze: Impregneren

Door een pand te impregneren neemt de steen geen vocht meer op, maar “ademt” de steen nog wel. Impregneren gebeurt bij verschillende soorten panden en vooral op de schoorstenen van een woning. We hebben een speciale pomp waarmee we de steen vloeiend verzadigen. molenaar voegwerken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!


Stel hier uw vraag!

  Stel hier uw vraag

  Uw naam

  Adres + huisnummer

  Plaats

  Uw telefoonnummer

  Uw e-mail

  Onderwerp

  Uw bericht

  Heeft u vragen of wilt u graag een offerte?