Stofvrij uithakken

stofvijMolenaarvoegwerken heeft oog voor milieu en voor het welzijn van haar medewerkers. Om die reden werken wij met een stofvrij hak-/slijpsysteem. Dit pneumatische systeem is gekoppeld aan krachtige afzuiger en filters waardoor het vrijkomen van kwartstof (fijn stof) tot een minimum wordt beperkt. Dit betekent minder overlast voor bewoners en omwonenden, maar ook voor onze medewerkers.

Sinds 2006 zijn de milieuregels betreffende stof aangescherpt, waardoor voegenstof nu wordt aangemerkt als chemisch afval. Met traditionele technieken is het erg moeilijk te voldoen aan deze eisen. Ook hier biedt stofvrij hakken uitkomst.

Bij het uithakken van voegen is het bepalen van de diepte erg belangrijk en essentieel. Voegen die niet zacht of breed genoeg zijn om uit te hakken worden uitgeslepen. Uitslijpen vergt meer tijd, maar geeft wel een heel mooi resultaat. Vooral bij authentieke panden die op de oude manier zijn gemetseld kan slijpen een beter resultaat geven.

Wij geven u uiteraard graag een persoonlijke uitleg over deze techniek en de voordelen en tevens de kosten in vergelijking tot het traditioneel verwijderen van de voegen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan!


Stel hier uw vraag!

  Stel hier uw vraag

  Uw naam

  Adres + huisnummer

  Plaats

  Uw telefoonnummer

  Uw e-mail

  Onderwerp

  Uw bericht

  Heeft u vragen of wilt u graag een offerte?