Gevelrenovatie Alkmaar

gevelrenovatie

gevelrenovatie

Molenaarvoegwerkenvof verzorgt eigenlijk alles, zolang het maar met uw gevel te maken heeft.Jaar in, jaar uit staan de buitenmuren bloot aan weersinvloeden. Zon, wind, regen, vorst en hitte wisselen elkaar af en beschadigen uw gevel.

Door deze invloeden op uw gevel, ontstaan er spanningen. Deze spanningen leiden tot scheurvorming en aantasting van de voeg. Hierdoor kan er water diep in de ondergrond doordringen en kan er met vorst schade ontstaan. Als dit vocht bevriest, gaat het uitzetten en springen voegen en stenen stuk.

U kunt dit voorkomen door goed voor uw gevel te laten zorgen. Door een opknapbeurt en impregnatie ziet uw gevel er mooier uit, gaat hij langer mee en is uw woning beter geïsoleerd.
Door onze jarenlange ervaring op het gebied van gevelrenovatie hebben we een uitgebreid netwerk opgebouwd, waardoor we nauw samenwerken met gespecialiseerde bedrijven. Gevelrenovatie aan uw woning of uw bedrijfspand zijn allemaal werkzaamheden die we voor u kunnen verzorgen. U heeft bij gevelrenovatie Molenaar één aanspreekpunt tijdens de renovatie van uw gevel, wat het communiceren voor u een stuk eenvoudiger maakt., Uithakken van oud voegwerk speciale m2 prijs na opname gevel in regio Alkmaar en in de kop van noordholand  in de maanden maart april, tevens totale pakketten voor compleet gevelrenovatie zoals uithakken, reinigen – zandstralen of onder hogedruk , platvol voegen of een snijvoeg, impregneren tegen vuil en vochtdoorslag inclusief garantie certificaat !

Wij leveren 10 jaar garantie op iedere klus !

Vraag vrijblijvend een offerte aan!


Stel hier uw vraag!

  Stel hier uw vraag

  Uw naam

  Adres + huisnummer

  Plaats

  Uw telefoonnummer

  Uw e-mail

  Onderwerp

  Uw bericht

  Heeft u vragen of wilt u graag een offerte?